First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Saturday, May 09, 2009

Done my Krusus Kawen....Zura's Academy



Baju dah ready.....








Bakal Pengantin .....The Bride & The Groom




Break time...sempat lagi...bace flyers....

Hi All,
Alhamdullilah....dah siap pun wat krusus kawen last week...
Disebabkan kebz yan uruskan hal kawen i lambat update blog...ni pun baru dapat mengadap lappy dari aritu tu memang tak sempat...rase macam tak complete kalau tak update,macam diari yang tak bertulis...
Rase cam dah kelam kabut ckit ni....
My dear Fir..suwoh tunggu dia balik n we all wat sesama...first plan memang i nak on dulu..tapi
bila dia cakap nak wat sesama, cam tak sampai ati biarkan dia plak wat sorang2...

I dah siap wat booking on call to Zura's Academy tu..So dtg mase registration tu dah senang ler ckit, tinggal nak ambik registeration number jer....Charges for both of us = RM 160 hinggit saje...Paid by my Dear..hohohoho..tq sayang...

Emmmm....we all habis kan about 13 hours kat academy tu...Letih jugak dok dengar ceramah,tapi demi nak mencukupkan requirements ni..we all lalui dengan tabah n sabar..
Duduk lame sakit gak punggung ni..leh kembang jugak...hohoho..sure ketat kain baju wedding i nanti...








This file for us....





My dear bz browsing net wtz his HTC and i berjaya ajak dia g Starbucks Coffee jap...yea.yea..tq dear!!!




This place actually recomended by by sis Lynda,last time dia ambik course ni kat cni jugak...
Wow...really best woooo...trust me....Best tul all the lecture..tak mengantuk..gelaks all the way...
If i'm not mistake satu bab tu jer,lecture dia serius..tu yg ader sanggap ckit...Bab Cerai,talak & rujuk....Mase tu dah ngantuk!!!Hehhehe,apa lagi dok jeling my tunang kat area sebelah...woooo dia khusyuk lagi lah..kaco dia lah...Take my hp n messaging him...nasib baik dia layan..hilang gantuk ckit...

Last day tu we all siap ada acting session lagi...seisi merisik,bertunang dan akad nikah..macam2 gelagat...berdekah2 ketawakan orang..hohoho

Note: Dengan jayanye we all dah dapat pun sijil tu..Alhamdulliah.....


To anyone yang lum ambil n planning nak wat course ni...hhhhuuuhh.




leh try tempat ni...best tau!!!


Pengantin to - be :)





No comments: