First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, January 04, 2015

Mimpi di siang hari?

Assalamualaikum,

Ya Allah, lama sudah saya tinggalkan blog ni... Hari ni baru terdetik nak menjenguknya..

Eh, saya tak bermimpi pun di siang hari.. Cuma perasaan nak start berblogging semula saja yang menebal kat hati ni...

:-) 

Maybe azam tahun baru kot! InshaAllah, i  will try my best untuk update.. Bila view blog saya follow dulu pun sama jugak rupanya dengan saya.. Sampai bertahun tahun tak update! Hehehe!
Anyway, sekarang tak macam dulu.. Now orang busy dengan media yang lain (instag, whatsapp, keek & etc).. Masa merubah segalanya... Semuanya sihujung jari... Tapi blogging ni jugak yang best sebab boleh membebel panjang2.. Hahaha!

Oklah, blog ni pun nak kena godek sana dan sini jugak... Layout 3 tahun lepas macam tak best jer... 😜

Tengok kat bawah ni... Geng geng saya yang tak update blog bertahun tahun macam saya! Muahahaha! Hope korang baik baik saja...