First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, February 21, 2010

Lady Onboard!!!


Yeay!!!!
Bangun pagi2 terus update blog ni wei..
Hahahha...bersemangat kan??sehari dua kat port ni rase macam
tak cukup tangan nak wat menda apa pun..
Masa ni lar nak kol mak....nak kol adik...nak kol org2 tersayang..
nak check FB...nak check email...nak tengok CAFE WORLD..nak tengok FARMVILLe
nak baca blog u olls yg besh2 tu...hhihihihih seriously tak cukup
tangan nak wat semua...yep!Now i btul2 appreciate mase tau...hehehe
before this relex jerk...on line kat umah sambil bersantai2...
menatap lappy sampai tak tau nak godeh apa dah...hihihihi

Kapal jadik rumah kedua kami dah...
Hubby selalu tanya "B rindu kat KL tak?..."
Uiikk.mau tak rindu kan...rindu ler..uwaaa!!!!


Tak per..habis kan cuti yg panjang ni dgn penuh bermakna
dulu...Lepas ni leh cuti2 yang lain plak ;)


" Rumah ke - dua kami...."



* Ship enroute to Ohgishma,Japan...daaaaa & muahhhhxxx!!!...

Semuanya selamat....

Alhamdullilah...
Kini diri ni sudah selamat berada di sisi suami terchenta ;)



Journey from Kl to Bintulu agak memenatkan jugak..tapi bila
mengingatkan diri utk bertemu dgn orang tersayang wat diri i
kuat utk teruskan nyer...
macam wife2 org kapal yg lain jugak,once nak naik kapal...
semuanya dah disediakan oleh ofis kan ;)
Tinggal packing pesonal things...n bawak diri jerk ;)





Ticket flight from KLIA...Form KL - Kuching - Bintulu..
Overnite semalam kat Kuching @ Grand Magherita with my sister Linda &
her hubby...
Dia bercuti di sana so masa tu dapat ler naik flight sesama..hihihi..
luckily dia ade kalau tak keseorangan jugak i ;p
But the nxt day from Kuching - Bintulu tu i sorang jer..hihihihi
Everything fine wei..hati mesti kental..hahahaha...ku gagahkan jua
hati ini ;)





Check in hotel kat Kuching...dapat huneymmoon suite!emmmm..but
i'm alone k!!
Hehehehe..layan diri sorang2 jer lor..huhuhu..kalau hubby ada
kan besh..
Bilik hotel ni simple jerk..tak ler sehebat Hotel Nikko or JW Marriot
ker kan...hihihihi tapi sebab FREE tu yang best tu..hohohoho

Friday, February 05, 2010

Yeayyy!!!!!

" She is fit to accompany husband to sail...."


Dr Azahari Aziz
MiSC Berhad - Panel Clinic