First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, February 21, 2010

Lady Onboard!!!


Yeay!!!!
Bangun pagi2 terus update blog ni wei..
Hahahha...bersemangat kan??sehari dua kat port ni rase macam
tak cukup tangan nak wat menda apa pun..
Masa ni lar nak kol mak....nak kol adik...nak kol org2 tersayang..
nak check FB...nak check email...nak tengok CAFE WORLD..nak tengok FARMVILLe
nak baca blog u olls yg besh2 tu...hhihihihih seriously tak cukup
tangan nak wat semua...yep!Now i btul2 appreciate mase tau...hehehe
before this relex jerk...on line kat umah sambil bersantai2...
menatap lappy sampai tak tau nak godeh apa dah...hihihihi

Kapal jadik rumah kedua kami dah...
Hubby selalu tanya "B rindu kat KL tak?..."
Uiikk.mau tak rindu kan...rindu ler..uwaaa!!!!


Tak per..habis kan cuti yg panjang ni dgn penuh bermakna
dulu...Lepas ni leh cuti2 yang lain plak ;)


" Rumah ke - dua kami...."



* Ship enroute to Ohgishma,Japan...daaaaa & muahhhhxxx!!!...

5 comments:

Ummi said...

waa..rindu nak nek kapal lagi..hiii..ade rezeki balik bawak "isi" ye..

~Pn.Ilah~ said...

Wow beshnye bersama suami..!!Takper Diana selagi masih takder anak pergilah kemana hubby pergi..nnt dh ada anak sure pikir 40 kali..hehe..

Selamat berhoneymoon utk kedua kalinya..hehe

dianafirdaus said...

Ummi..
Hihihi..InsyaAllah...ada rezeki..ada 'isi' nya nanti ;)

Ilah,
Tu ler..kapal LNg tak leh bwk anak kan..so masa tgh single ni lah leh enjoy sakan ;)

ana Yg Ceria said...

wahh bestnyer..

dianafirdaus said...

Hi ana,
Salam perkenalan..
Alhamdullilah...kami semakin dekat ;)