First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, July 11, 2010

Berhenti...

One week anchorage at Bintulu...Yeay!!!



Dah lama tunggu saat - saat ni...ye ler, bukan senang nak dapat kapal stay lelama kat Bintulu ni...
Normally,operation utk loading gas sehari..n the nxt day...sure dh keluar dari port..
One day kat port tu adalah masa yang amat 'berharga'..masa ni lah i nak kena turun
darat..nak kol mak..n macam - macam lagi nak buat (wah,bukan senangkan jd hsewife ni..hehehe)
Tak cukup juga rasa jari ni nak update FB n blog...

Anyway, jalan..jalan jugak kat town tu tp ada jgk hal lain yg nak di selesaikan..
Peluang untuk menghadap internet amat terhad..nak tak nak tgk yg mana sempat je ler...

Cerita ttg tengok mana yang sempat tu....ni pun baru sempat menjengah beberapa blog member...macam2 cerita i baru find out...uishh...Sorry friends, bukan tak nak amik tau..tp masa tak mengizinkan...
One ship delivery ambil masa bout 2 weeks utk pergi/balik ke Bintulu...for me 2 weeks tu lama ler kan...
So secara langsung n tak langsung i missed a lots of story lah kan?aduhhh!!rasa diri ni ketinggalan sungguh...


Yep...of course story yg baik2..hehehe....
Even now still ada rasa sedih lagi bila tak dapat menghadirkan diri masa wedding one of my best friends..
Bukan tu je tp anniversary...birthday party..engagedment ceremony.....and .....malas nk ingat :(
yg tak dpt hadir tu.....

Bestnya kalau diri ni boleh dibahagi dua...dapat gi event ni semua :) Pasti semua happy kan?

Walau jauh manapun...i akan sentiasa doakan yang baik2 untuk u oll semua :)

Daaaaa....