First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Tuesday, September 28, 2010

Pulang nya kami....

Sunny day...Good bye Bintulu...Hello to Kuala Lumpur...

Aishh...dah nak dua bulan menjejakan kaki di Malaysia...
baru nak cite kan...hehehe
sorry for the late update...
Coz masih bz hingga ke hari ini...

Bless be to Allah, kami selamat sampai di KLIA dua minggu
sebelum raya...wahhh!!masa yang cukup singkat utk kami menyediakan
persiapan hari raya...Anyway,persiapan tak ler gampak mana...
Hanya perlu membeli baju bajan jer ;p
And now...semua dah siap!!!ala kadar....

Jangkaan we oll utk balik awal memang meleset sama sekali...
Emm,biasa ler tu..schedule kapal berubah - ubah....
Bila schedule dah okay...reliever pulak tak de..macam - macam dugaan
nak balik beraya...
Naseb baik kami berdua memang dah faham sangat dengan situasi macam ni...
So bab mengeluh - ngeluh tu memang tak de ler :))
"Tak perlu risau,bila dah tiba waktu sign off...sure nama naik punya ler"


Dan akhirnya...Di sini lah kami :) Beraya bersama keluarga terchenta!!!


Sila saksikan detik detik excited i masa nak balik aritu...ahaks...
Mau tak rindu giler kat orang orang di sini....
Keluarga terchenta adalah orang yang paling gembira menanti kepulangan
kami....
Thanx to linda n husband...sudi meluangkan masa emas u oll utk menjemput
kami di KLIA





 Tinggi di awan....




Bestnyer dapat balik KL....






Hampir tiba..tu dia..KL yang padat...huhuhu

Hello everybody!!!!

Open :)

Alooo...aloo..aloooo...

Haahhhh,tu dia....mesti dh tersenyum simpul n beliak kan mata sbb
dh dpt klik n open blog i kan...
Hehehe..sorry sebab dh lama peram entry..ooops tak peram pun..
tp menyepi sbb agak bz dgn aktiviti lain...
Maklum ler i dah kembali ke tanah air ni..yer..Alhamdullilah,i dah selamat pulang
ke tanah air..aiceh...macam baru balik dr obersea je kan..

Lama kan i private kan blog i..emmm mesti ada yg tertunggu-tunggu kan....
At first tu i private jap coz tangan i ni gatai dok kacau setting blog ni bagai..so,
berkecamuk lah kejap...
Lepas tu di tambah pula 'keadaan' yg tak mengizinkan..

Tapi setelah difikirkan balik..dari segi positif dan negatif...i decide untuk unprivatekan
blog i....

Haishhh...syoooh...syoooh....tolong ler pi jauh jauh ......
Please dont menyemak kat sini..banyak cara lain utk you skodeng we oll tau!!



Sempena bulan raya yg mulia ni i tak mau cakap benda yg tak baik....

"Yeay!!!!happy dpt ber - blogging semula"