First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Tuesday, September 28, 2010

Open :)

Alooo...aloo..aloooo...

Haahhhh,tu dia....mesti dh tersenyum simpul n beliak kan mata sbb
dh dpt klik n open blog i kan...
Hehehe..sorry sebab dh lama peram entry..ooops tak peram pun..
tp menyepi sbb agak bz dgn aktiviti lain...
Maklum ler i dah kembali ke tanah air ni..yer..Alhamdullilah,i dah selamat pulang
ke tanah air..aiceh...macam baru balik dr obersea je kan..

Lama kan i private kan blog i..emmm mesti ada yg tertunggu-tunggu kan....
At first tu i private jap coz tangan i ni gatai dok kacau setting blog ni bagai..so,
berkecamuk lah kejap...
Lepas tu di tambah pula 'keadaan' yg tak mengizinkan..

Tapi setelah difikirkan balik..dari segi positif dan negatif...i decide untuk unprivatekan
blog i....

Haishhh...syoooh...syoooh....tolong ler pi jauh jauh ......
Please dont menyemak kat sini..banyak cara lain utk you skodeng we oll tau!!



Sempena bulan raya yg mulia ni i tak mau cakap benda yg tak baik....

"Yeay!!!!happy dpt ber - blogging semula"

2 comments:

Biqque said...

patut la tak dpt bukak aritu...hahahaha!

ada cite travel menariks tak?

dianafirdaus said...

hi babe...
i ingat you dh tak visit my blog lagi..huhuhu...
cite travel?sure ada..masa jer yg tak de utk update...hohoho
but you punya story jalan jalan lg best kan...i suke!!!
now balik cuti beraya dah..so tak gi jalan mana pun...
InsyaAllah,kalau ada cite travel best i wat entry yer...
Selamat Hari Raya :))