First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, February 21, 2010

Semuanya selamat....

Alhamdullilah...
Kini diri ni sudah selamat berada di sisi suami terchenta ;)



Journey from Kl to Bintulu agak memenatkan jugak..tapi bila
mengingatkan diri utk bertemu dgn orang tersayang wat diri i
kuat utk teruskan nyer...
macam wife2 org kapal yg lain jugak,once nak naik kapal...
semuanya dah disediakan oleh ofis kan ;)
Tinggal packing pesonal things...n bawak diri jerk ;)





Ticket flight from KLIA...Form KL - Kuching - Bintulu..
Overnite semalam kat Kuching @ Grand Magherita with my sister Linda &
her hubby...
Dia bercuti di sana so masa tu dapat ler naik flight sesama..hihihi..
luckily dia ade kalau tak keseorangan jugak i ;p
But the nxt day from Kuching - Bintulu tu i sorang jer..hihihihi
Everything fine wei..hati mesti kental..hahahaha...ku gagahkan jua
hati ini ;)





Check in hotel kat Kuching...dapat huneymmoon suite!emmmm..but
i'm alone k!!
Hehehehe..layan diri sorang2 jer lor..huhuhu..kalau hubby ada
kan besh..
Bilik hotel ni simple jerk..tak ler sehebat Hotel Nikko or JW Marriot
ker kan...hihihihi tapi sebab FREE tu yang best tu..hohohoho

No comments: