First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Wednesday, March 24, 2010

Kamu juga permata hatiku....

Alhamdullilah...selamat sampai Bintulu port macam biasa..
Trip kali ni pun lebih baik dr yg sebelum ni..
Kapal lebih steady...weather pun ok..
Hehehe..no more mabuk2 n weng2...
Rasa enjoy sangat..membz kan diri dengan aktiviti kami berdua..
Watching muvee...main game together2..hihihi...
But of course jauh kat sudut hati ni rindu kat family di Malaysia..
Hehehehe..cehh ayat macamlah i ni dh berada di mana jer kan..

Owww..yup..congrats B coz u
dpt 1st place masa karaoke nite aritu...I know you can do it!!
Proud of u...n of course karaoke mmg faveret u kan ;)
N ramai kot tau dia pandai menyanyi..sori i bukan nak puji hubby sendiri
hihihi..
But btul dia pandai menyanyi..emmm vokal sedap didengar ;)

Lagu tu dedicated utk i!!mestilah utk i kan..hehehehe..tak kan ler
utk org lain..ape lah i ni..ahaks!!
Still terngiang2..." Lagu ni
ditujukan utk isteri terchenta "
terus tangan dia pointed
kat i...adussss tersentuh sungguh i masatu..Luckily tpt tu gelap..
Kalau tak sure nampak muka i blushing!!!arrrrgh..bertuah tul hubby i
ni...i malu tau..hahahha..buruks sungguh perangai i...huhuhuhu

Lagu yang simple tapi bila direnungi barisan ayat lagu tu...emmmm
cukup indah n bermakna utk dia..n i jugak ;)
Thanks B...ok,ok jom layan lirik lagu ni..hehehhe
Lagu dari Aris Ariwatan (emmm u oll kenal ker?ihikk..penyanyi lama)
Sori ler to kawan2 yg tak berkenan or tak pernah dengar pun
lagu ni kan...lagu ni tak glamer2 macam lagu omputih yg
canggih2 sekarang ni kan ;p

MODE: JIWANGS

Permata Juwita

Cinta dari jiwa,
Jauh dari hati,
yang penting kau ada disisiku,
Ku janjikan setia,
Jiwa penuh pengorbanan,
Kerana Engkaulah segalanya,

C/O: Kau pertama ku cintai,
Yang terakhir mecuri hati,
Pujaan di sanubari,
Satu hati bersamamu,

Kau pertama ku cintai,
Yang terkahir menakluk hati,
Permata juwita,
sinar cahaya hidupku,
Buat selamanya,

Detik suka duka,
Yang kita tempuhi,
Mejadi memori khazanahku,

Kita baja cinta,
Mekar dan ceria,
Semakin teguh dan melambangkan,

Repeat C/O

Bagaimana dapat aku hidup tanpamu,
Aku hilang arah,
Andaiku tiada,
Ketikaku rindu.


* try nak load MPEG lagu ni tapi tak leh..huhuhu will try again later...



Thanx Dear..

4 comments:

Ummi said...

lamenye nek kapal??huuuu..jeleshh..tah bile bleh naik lagi..

dianafirdaus said...

Ummi..
Hihihihi...nama lum kuar utk sign off lagi ni..
So..stay je lor ;)

ZuRaNaI said...

nak ikut kak d..hiii

dianafirdaus said...

Zura..
hihihhi...jom2 meh...cepat packing beg!!