First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Saturday, May 09, 2009

Makan lagi!!!!!


We all dah lapo ni.....



Masak time...hehhehe tuang jer...

Suke lah tu...dah dpt dia nyer food....


Hi..i'm here again....


Mengupdate blog...sambil duk lepak kat umah ari ni....leh bukak lappy n surfing...


Uhhh,rase penat sgt 2/3 hari lepas...Ni pun i batu lepas wat laundry.Bju i dah terjuntai melambai utk dbasuh.....hehehe


Ye lar..yang dah berkahwin n ber anak tu ..sure bz ngan suami..n anak terchenta..

For myself plak...tersangat lah bz untuk preparation kawen yg mmg tak lama lagi....gi sane sini...mak andam,gi amik kad kawen...teman my tunang gi tailor n macam lagi..i memang flat semalam...

Lepas berhempas pulas di hometown sampai kl plak gi makan n shopping ckit...n malam tu kitaorg sempat berronggeng lagi...my sis Lynda ajak gi karaoke lah...hehhehhe we all layanz jer...

Kebetulan i nak gi Klang,makan kat Johny's (hehhehe tpt faveret i)...so balik tu gi join karakoe ngan diaorg plak....Penat2 pun my fiancee tetap all out with yang lain!!! caya ler....


My Dear...all out!!

Karaoke time...


Muka penat...seharian berjalan.....


Hari Jumaat tu i kojo..tu yang terasa penat tul...huhuhuhu sedis nyer..
Enjoy my pic. kat Johny's yang dah banyak kali kite org gi n karakoe nite smalam.....zarsssss......


Last place that we went...teh tarik untill 4 am...sok nye i kejo....

No comments: