First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Thursday, May 21, 2009

Pos Malaysia ....Thank you!!!

Gd nite...everybody...

Rite now kul 11.00pm..i should dlm mimpi dah..tp hakikatnye i still kat depan laptop ;)
Sok keja...but jap lagi ni mmg nak tdo pun ;)


After werk tadi i terus gi Mid Valley..tak shopping pun..just gi post my wedding cards to some of my frens..EMMM..i tak dpt nak contact them thru email/FS/FC or etc...so,to avoid any kecil hati..i antar kad ni utk mereka...
I'm lucky,post office kat Mid Valley ni tak crowded pun..Their open untill 9.00pm..
Thank God,i sempat lagi nak pergi cni after my office hour..post card ni sekejap jer,hehhehe jalan2 kat ctu yang lame...

Anyway,when i looked around..almost semua shop ada SALE!!!best nyer..dah usha 2/3 pasang kasut..hehehhe...macam cantik jer...ok..wait for my dear Firdaus to dtg KL weekend ni,leh shopping dengan dia..Really good good discount n worth it to buy!!!!ni lar pompuan..Shopping..shopping n shopping...

To postman...thank you for delivering all my cards....








Ready to post....

* Me mata dah ngantuk ni...daaaa...mmuahh!!!Nite all....

No comments: