First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Friday, May 29, 2009

Masa mencemburui Kita....


Tik..tak..tik...tak....




Time is running out... :) Anyway, another 1 week 1 day...my wedding day akan tiba...berbunga - bunga ati ni ;)






UUUUuuuuuuh....berdebar,takut pun ada...bila2 difikir2,persiapan semua dah siap...with the simple n ala kadar....


Alhamdullillah,awal - awal lagi i dah get ready to booked n buy all the things..so now tak lah kelam kabut...



Just some hantaran tu..i kena touch up lagi...pretty white concept..

hasil kerja tangan i sendiri...hehehehe bakat terpendam me lar....

semalam baru i dapat delivery untuk alas beaded dulang tu..chantek..tq kak ida for your helps.. appreciate it very much!!


Tonite i hv to rush it back to Johore...Final fitting for my baju bersanding..hopefully semua ok...maklum ler i hired mak andam biasa jer ;)

I trusted her coz dia dah selalu ngan family we all..


My ofismate pun dah bising coz i still kat sni..uhhh??dah nak balik ker?awal lagiler..


Soalan cepu emas diaorg...zarssss....



  • Aikkk..Diana tak cuti lagi ker???

  • Honeymoon kat mane dear???

  • Tersengih - sengih pandang i..(senyum yang penuh bermakna tu) tensen jer i tau...

  • Lagi best nye tanye > Cite lar ngan i cam mane u kenal fiancee you???i gelak besar tu...

  • Jalan slow2..kena practise dr sekarang...hehehhe bertuah tul lar diaorg ni...

  • You darah manis..tak leh kuar masuk ofis jer ;)

Hehhehe..to my member2 ofis..tq for your concern k...


Majlis tu diadakan simple n biase2 aje...so tak lah risau sangat..By the way..i ade my bro..my siss n other s to help me out....tq all!!!


For myself,mentallity n physically is still improving...hehehhehe..Facial,massage n spa done...free package from my fren...


Cuma i perlu banyak minum plain water to improve my skin..hehehe sometimes tu cam kena paksa minum jugak..hohoho degil kan...


Ok..Daaaaa....till continue later...

No comments: