First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Friday, April 24, 2009

Missed my blog very much!!!

Hi All,

Hehehehe..Lame tak update blog..rindunyer kat blog ni...
Yup,really bz dengan werk everyday ni..n ditambah plak
dengan preparation utk wedding sy..

So far,everything almost done...yea..yea..yea...payment pun banyak yang dah clear
tinggal nak nak tunggu job complete jerk..
Dengan agenda yang tak henti2 ni sempat jugak melepak n makan2 dengan my sis n
bro in-law i...

As usually,diaorg lah yg open table..kuikuikui..thank you ya..Jasamu dikenang nxt time i pilak open table..hehehhehe..

Anyway,some pictures to view..zarsssssss.......n more blogs coming in....Tungggguuuu....


This place alwitz in my mind...suke sangat makan kat Johnny's ni :)

Queying infront of the shop...

Thank you so much!coz alwitz belanja me...Nxt time i plak open table k...

Tak pelik kalau plate yg kosong ni akan penuh jap lg..hohohohoho

Note: My Dear dah selamat smpai ke tanah air...hepi nyer!!!

2 comments:

iNtAn aIzaN said...

Ezan ingt lame tak online dah cuti kawin :)

bile ek kawin..warh tengah menghitung hari yer :)

DianaFirdaus said...

Hi Ezan,
Aaiiikk,singgah lagi ker kat blog kiter????huhuhuhu...Tq!
Wedding lambat lagi..bulan 6..
Awk turun johor yer..
Date 6/6...Later kiter post blog utk wedding invitation tu..
Zan,tag awk tak sempat lagi nak wat..sorie ehhh :)