First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, March 01, 2009

My Engagement Anniversary

Cinta Sepanjang Hayat....
Haluuu..haluu...haluu...

I'm here again...


Very happy today...anniversary of my engagement wiz Mr. Firdaus...1year
Thanks God to gave us happiness until now n hopefully till the end of our life...InsyaALLAH


My dearie Mr.Firdaus dah call i..10 mnts ago from Japan..
Wish me and remind me about this thing...coz i wat lupe2..hehehe..But actually i memang ingat pun..Emmmm 1 year dah we all di ikatkan dengan tali pertunangan...banyak detik2 manis we all share bersama2....tu yang buat i btul2 appreciate him so much!!!!

Thank dear,coz tak jemu menyayangi diri sy :) Anyway dia pun tak sabar nak balik/sign off untuk wedding nanti....yup.. tak lama lagi...

Till then..

Nak tido ni.....Selebihnye i leh tunggu dia bila dah tiba Bintulu nanti.....
Daaaaa.....

9 comments:

HaninFarshid said...

Happy anniversary to you :) mesti berdebar-debar eh? tunggu ur wedding day ;)

HaninFarshid said...

Happy anniversary to you! mesti berdebar-debar eh? tunggu your wedding day ;)congrats...

Foreverlove said...

Hi Hanin.
Thanks for the wishes...
A'ah,berdebar lah jugak ni...
Hehhee...but still got time to 'menuntut' ilmu tu dari u kan..hahahhaha...

iNtAn aIzaN said...

dah setahun jd tunang orang
so skang dah kn get ready jadi wife pulak

:)

hapi anniversary dear ;)

linda_nazmi said...

kak di...congrats!will always pray for yr happiness....mmuahhh

Foreverlove said...

To Intan,

Thank You.InsyaALLAH semua ok :)

Foreverlove said...

To Linda_nazmi,

Hi adik...hehhehe..
thanks yer...for your internal n external support!
Luv u n our family too :)

Anonymous said...

Carpann wrote....

Hi syg....thats right!...happy annivesary....syg awk sgt2....mmuuaahh!..sama2 kita tggu our D'day eh!

Car/engr
PIS

Foreverlove said...

Hai dear...
Uaaarrrrrgh....bestnyer awk kat cni jugak..
thanks for the wishes k...
Happy Annivesary for you toooo...
Can't wat for our D'day..
Luv u!!!