First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Friday, March 20, 2009

Happy nyer....

Alooooo all,

I'm back.. To update satu cite..hehhehe cite yg tak berape baru ler..Haaahhaa..dah tau lame but baru nak letak kat blog...

Good News to all seafarers patners...Now dah senang pun nak communicate dgn diaorg coz ....Finally,MiSC created one network - AmosConnectCrew.com !!!!

Can send email to him already...yea...best nyer!!! Eventhou tak dpt engage lelame,at least e-mail network ni dpt lah i contact him everyday.....Kureng ler ckit rindu kat dia :)
Everyday i pun tersenyum2 kat ofis coz leh bace n send email kat dia..hohohoho
(uikkk kantoi ler plak..my sis Zaza selalu ckp kat i....mengulaq!!!!)
It's ok ler,yg penting my jobs..everyday settle tau....
Anyway,dia dah nak sign off tak lamer lg...eemm another 1 month!!!

No comments: