First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Friday, March 20, 2009

Lagu Best...

Salam semua...

Since i pun ade ckit free time ni...so better add some new post..utk tatapan...tatapan?
tatapan diri i sendiri kot..hehehehee

Bawah ni ada lagu best..Pls enjoy d song ya....One of contestant kat AF7 ada carry lagu ni...
Actually one of my housemate introduced me this song. God! You know who? Norah Jones versi Malaysia. Lots of people ckp mcm ni ler..
She is talented, write her own song, can perform solo or in group, play piano and guitar, oh before I forget - wear tudung! Her voice? Exotic and I think I already fall in love with her song already. I think she can give more to our music industry.
To My Dear ..... Lagu ni best tau....


*Lagu ni tak de kaitan dgn yg hidup mahupun yg dah tiada :)

Artist : Yuna Title : Dan Sebenarnya

Oh Bulan..
Enggan melayan diriku lagi
Pabila airmata membasahi pipi
Dan lagu lagu di radio seolah olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan di sebalik senyumanmu itu
Kau juga menyintai aku
Ku enggan berpura pura ku bahagia

Ku enggan melihat kau bersama si dia

Oh ku akui cemburu
Mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain
Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta

Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan

Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku
Pabila kau merenung matanya

Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar-benar mahu pergi

Seperti ku bernafas dalam air
Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta

Yang masih.. bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku

Oh...
Dan Sebenarnya ..

Dan Sebenarnya .. Aku rindu ..
Dan Sebenarnya .. Dan Sebenarnya ..
Aku tak mampu .. tanpamu..

No comments: