First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Tuesday, March 03, 2009

Weekend Activities..

Here i'm..

Hari ni baru terasa bertenaga ckit maklum ler weekend balik kampung
so sampai2 jer terus wat laundry n kemas beg...uikkk lotih den...
Eventho i jadik co-pilot jer pun my sis called BADUT hehehhehe...
Ok per dia drive dengan khusyuk then i kat sebalah entertained dia kan...
tp still lotih jugak..huhuhuhu
Best balik hometown..especially dpt bermanje ngan my mum...

Hehehe..teman dia bercerita...i dengar jer~good listenner to her ;) ...

Macam2 bercerita..tergelak2 ketawa..
Ye lar bukan selalu we meet up..so mase ni lah bertukar2 citer.

For this two days, makan n minum i cukup terjaga..kui..kui..kui..
Penuh satu meja dia masak...i ngn adik i tukang makan jer..

And the best part,my mum wat kueh faveret KERIA untuk i..Sedap wei...lembut sgt..Thanks mak...
(Uikkk,terliur sampai sekarang ni) hehehehe


Selain aktiviti makan...hehehhehe

I teman my sis melawat kawan dia yang baru dapat baby boy...chomel sangat baby dia..I sempat holding baby Rizqi...nervous jugak,yer lar tak de experience wat cam tu..I ambik BERKAT..biar berjangkit benda baik ni kat i...hehehhehe
Bile dengar mama Rizqi cite yg diikuti dgn action cmne dia nak deliver baby ni...uikkk kecut perut jadinyer....Ooops!tak leh cite lebih2,kurang bagus tuk dibace oleh bakal2 ibu kat luar tu...hehhehe..Yer lar,once u know/feel it,sure u will sayang banyak2 lagi kat ur own mother..besar pengorbanan diaorg mase nak lahirkan kter ;)

Hidung dia chome sangat..leh nampak mancung ler...hehhehe..
Mase tu terbayang...cmne baby i nanti ek...ikut idung i ker???hahahhaha tak mau ler,idung i mmg kureng tinggi nyer....hahaahha

Congrats to Mama Mimie Darlina!



Besides that we all enjoyed gi funfair jgak...tak plan langsung nak gi sane..Gegar fun fair tu kitaorang masuk...hehhehe...i,linda and dia nyer ascot dr KL dayang n Aton
Bayak token habih..disebabkan terror sangat...dengan jayanya i dapat bawak balik Minnie Mouse n Dyang dpt Mishimaro yg chomel sgt...Ok ler tu dr tak dpt ape2....
Yahooooo.....

* My dear kat Bintulu esok 4/03/09 kul 11.00 am..yeeeeeaaaa!!!
Hopefully kapal anchor ker...leh rase lame ckit dia kat cni...

1 comment:

Carpanndiana said...

comei nyer baby tu....baby kita nnti lg comei sygku....betul x?...congrate to all yg baru bergelar 'PARENT'!