First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Saturday, March 14, 2009

P1 w1max...


Tinggal kenangan..my P1 Wimax :(


Hello everybody...

Uissshhhh...dah lamer giler rasernyer tak update blog...
emmm...nothing much to storie ler, tu yg lame menyepi ni..hehehhe
Rite now i kat Service Centre P1 w1max ni..hehehhee
Returning my P1 trial set yg 15 days tu..coz it really
unsatisfactory for me to use..
so slow..really menguji kesabaran i selama 12 1/2 hari tu...
Since the modem pun still on trial time,better i returned it to them,yup sebelum kontrak 2 thn tu
bermula...
ok..need to chow first..my turn dah dekat ni..

Note: Server kat Service Centre ni marvelous plak..laju tul...cittt ngelat tul ler P1 ni...EEeeergh...


Me at P1 wimax Service Centre...using their public laptop...

hehehehe...still waiting ni for my turn MY no. 0152

1 comment:

iNtAn aIzaN said...

Thanks dear for your advise and kind opinion :)

Tuelah hidup nie tak pernah puas dgn apa yg ada
Ezan slalu sematkan kat hati, hidup kite nie umpama roda, one day we are up and one day we will at down..
Who knows..maybe hari nie ezan kat bwh
dan satu hari die kat bwh pulah then br die tahu kan

Thanks again dear ;)