First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Wednesday, February 25, 2009

Party Night...


Me with my makanmate ;)
"Dear beside me is 'kak Izan' k..."


Hi All....

Uisk..macam gempak jer title kat atas ni..Actually tak de party ape pun...hehhehe

Emmm..untuk information si dia jugak..Coz fiance i selalu tanye aktiviti i...Everytime dia call..sure tanye cam ni...


"Sayang,last week awak buat ape yer saya tak de" (padehal mmg dah berbulan2 pun dia tak de kat darat :p ni...)

So,when i updating this blog,secara tak langsung jugak jdk report utk en. abg kat laut tu..kui...kui..kui....Last weekend i meattendkan diri untuk company's sport club nye Annual dinner..Simple function yang di buat kat Shah Village,PJ

Dekat dengan Taman Jaya LRT

Start at 8pm and fineished at 11.00pm..A lots of fun!

Aura 60's/70's memang terasa....

Terbahak2 gelak kan orang..eeeeee...naughty kan...dok gelakkan org jer....hohoho..mase tu semua org memang all out ler..sporting habis..so,tak ler terasa schema sangat...

And my lucky draw...i dapat voucher Jusco...n semalam i dah shopping pun kat Jusco Mid Valley..mengunakan sebaik mungkin voucher yang ader tu...

To my dear...Ok,lepas ni saya tak shopping lagi..hohoho..insaf dah...

Hope banyak ler lagi aktiviti berfaedah bakal di organise kan nanti...

Enjoy pictures attached....

Again with her....

Layan perasaan..karaoke time...

Couple dancing....

Lecture by CEO...

Get ready everybody...

Best hair of the night...Sport Club President

Reserved sitting first...hehehehe

Bercouple lah selalu....

No comments: