First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, February 01, 2009

Pagi yang Indah...


Hi..Hi..Hi..

Blogging again...
As usuall almost every weekend i gi jogging..biase kalau tak duk umah mengemas, i gi jogging..
Emm...i pegi sorang2 jer..hehhehe.bukan ape.. ader jugak pelawa housemate tapi diaorang tak larat nak bangun pagi..so i pun layan jogging sorang2...Best wooo...
Nak gi umah my sis ~ Linda pn tak bleh,dia fly gi Miri jumpe Kapten Azrul Nazmi si hubby dia ler..Ni kes rindu sesangt lah kan....hehehehhe

Today mood memang best...Hehehhe my fiancee pun selamat sampai Korea setelah 9 hari
belayar..terasa lamer giler...but to Bintulu tak lame lah macam tu about 5 day jer ..kweng..kweng
kweng...He promised to calling2 me again once dia sampai Bintulu nanti..Best nyer!!!
Thank You dear....

back to jogging story mory yer...
This today ramai jogging jer but orang So,jugak orang lelapak n jogging kat ctu...so is look happenning jugak..





I dapat round tasik tu 4/5 kali jugak..semput gak..hohohoho...
fresh badan bile dah berpeluh....
Macam 2 ader kat ctu,bkan org memancing pun ader....



Yang paling best siap ade warung kat tepi ctu..so sesiapa yang nak pekena nasi lemak,mee sup
n teh tarik leh ler menjamu selera kat ctu...(pandai mak cik tu crk pot niaga...hehehe ye ler pg2 lps jogging sure perut lapo).....

For me i dah try mee hoon sup mak cik tu..best!!!

(To my Dear...Nanti awak balik kiter gi yer...)



* For you all yg ade mase free ker..leh ler dtg tasik tu jogging2.jejalan or dating2 ker.....
* Sure nak datang lagi lah kali...






No comments: