First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Wednesday, February 04, 2009

Kompang Bertalu ~ talu...

Hi...

Nak memenuhkan masa lapang i yang tak berape lapang ni..
Tengah melayan mata sebenarnye ni...jap lagi nak tidoler...
Tapi disebabkan bunyi kompang kat sebelah area umah i ni terus membantutkan
niat suci i nak tido...hehhehehe..layan laptop jap sambil didendangkan bunyi kompang orang kawen..best woooo....Kalau tak caye u all leh dtg cni,practise tiap2 malam dr kul 9pm to ???

Nak tgk tv pun tak de cite best..Layan tido ler jap lagi....
Huh....cite ttg kompang,teringat hari bahagia saya yang tak lame agi tu...Berbunga2 jgak bile teringat....tersenyum sorang2..hahha..bak kater tunang tersayang i ~ awak dah angau ..hohoho..

Rindunyer daku kat dia...Now kapal dia dah nak sampai Bintulu ni...Coz that day dia inform kat i 05hb kl 2.00pm (huuuuhh,siap state mase lagi...macam conferm jer sampai kul 2.00 yer syg....) dia sampai Bintulu....So,can't wait for him 2 call me...me rindu kat dia..

Macam ni lah dapat n bercinta ngan org kapal....Rindu2 an jer memanjang...
But dari sini lah kaseh sayang tu makin kuat...Sekuat chenta kitaorg sampai sekarang ni...hehhehehe...*huhhhhuuuu layan jiwang plak daaa....dia musti tawa bile bace...

Moga berkekalan hingga akhir hayat..Amin

2 comments:

linda_nazmi said...

wah2....jiwang gak kakakku ini..hahahhaha..always pray da best for u my dear sis!mmuahhhhxx

Foreverlove said...

hehehehe...
biase ler...layan perasaan..