First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, February 01, 2009

KLCC - Wedding Preparation.....

Shopping time....

Dah wat treatment tuk badan..now treatment untuk perasaan plak....hehhehhe..
Feeling berbunga2 yang dah lame di rasai tu :) (nak kawen tak lame lagi).......
Macam bakal2 pengantin yang lain jugak..sure slowly dah start survey nak shoping barang kawen...

Ni lah part yang i paling suke....habis kan duit..hahhaaa...bile nak insaf diana oiiiii....
From last week lagi i dah plan nak beli wedding ring kitaorang...Even kat JB pun i dah survey tp x de yang tertarik ati lagi...
My fiancee pun siap dah bgtau size utk ring dia n gave me approval on choosing our wedding ring..di sebabkan kesibukan keja dia yang macam tu so i decided utk settle kan this matter...

Ingat lagi dia cakap... Dia trust i untuk choose our wedding ring tu..n ape yang i suke dia sure lah lagi suke...Baik untuk i,baik lah untuk dia....bagus kan i dapat fiancee yang tak cerewet cam dia..Alhamdullilah..
I jer kekadang cerewet ckit....hehhehee

Since,Pak Habib pun ade wat best offer for Chinese New Year..so i took i this opportunity to buy it....Tak rugi ooooowww...price semua ok2 belaka...memang puas hati..
Advise i pade member2 yang nak melabur duit tu, beli lah emas..tak rugi.
Gi ler beli skrang..Investment mase depan tu..

I bought 2 rings..1 for me n of course 1 for him...Cantik..i suke,once dia sampai Bintulu sure i akan tunjuk dia....




No comments: