First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Monday, January 31, 2011

Crazy but fun!!!

Ini lah dia..kalau dah dapat berada di darat balik..macam macam di buatnye..

*oopss..entry makan angin di negara orang masih terbengkalai..hi hi..orait
  nanti i update story tu k ;)

Alhamdulillah, hubby tak pernah komplain ke mana si isteri keluar...
Awal awl lagi dah mintak izin dia :)
Anyway dia tahu yang isteri dia akan menjaga diri sebaiknya   ^ . ~

* Thanks..hubby


Tak pernah langsung merancang untuk menonton bola sepak di stadium...
Paling best pun..we oll lepak kat mapley sambil tengok bola..
Seingatnya memang inilah pertama kali menjejak kan kaki ke stadium
untuk menonton perlawanan bola secara live...
Hahaha..bila di ingat ingat kan semula memang kelakar...sebabnya i pun
bukan peminat tegar bola sepak malaysia...sekadar ambil tahu sesikit
saja...
My hubby pun bukan kaki bola...so memang tutup sebelah telinga bila
bercerita tentang bola...

He..he..he

Plan asal untuk keluar lunch dengan member sahaja tapi berakhir dengan
aktiviti menonton perlawanan bola sepak pulak yer...but seriously it was
a crazy plan BUT i really had fun!!! :D
New experience for me...
Perlawanan kali ni antara Selangor dan Kelantan....Tiket pun tak mahal..
Dewasa: RM20 Kanak kanak:RM 5


yes!!!ticket dah beli :)

Show ur ticket plss...

Polis berkuda..haishhh...


Stall untuk team jersey..Kelantan

Ikat,,ikat kat kepala tu..jangan tak ikat...
Malaysia di hatiku...Malaysia di hatiku!!

Snack time....

Seawal jam 7 malam, we oll dah berada kat dalam stadium tu..
Awal kan??he he...Mesti lah kena awal...coz nak carik parking pun bukan
senang....so, masuk je stadium terus je kami chop tempat duduk...
Pandang kanan kiri...sebolehnya we oll memang carik area family...
Lebih selamat :) Maklum ler kami semua pompuan....

Piala Malaysia Selangor vs Kelantan...

Aikkk, napa semua merah/putih ni.Alamak we oll dah masuk gate untuk
penyokong Kelantan ler..
Siap ada sorang abang tu tanya lagi.."Dik, korang sokong mana ni?"
(sebab muka kami blur sangat masa ni) ha ha..
"Kami tak sokong mana mana bang"
Emmm...senyum je lar abg tu..ha ha
Nak dijadikan cerita...one of my friends pakai baju warna merah putih..so
kira ok lah jugak kami duduk kat penyokong Kelantan...


Me...nurul & yous

Syiokkk memang syiookk..tapi kecut perut jugak bila tengok gelagat
penyokong fanatik bola kan....
Haaa,masa ni baru nampak depan mata....aduhaiiii..masa part menang,
best lar kan...sorakan tak berhenti tapi bila part tak dapat gol...
Mula lah aksi membaling botol,batu dan mercun..nasib baik ada bantuan
polis dan rela...akhirnya keadaan terkawal jugak....




Aksi melampau penyokong...ha ha.seksi taw!

Lagi penyokong...

Permainan berakhir dengan kemenangan berpihak kepada Kelantan...
Selangor - 0 Kelantan - 2 ....Congrats to team Kelantan :))
Yeah!they deserve for it....Team Selangor agak pancit lah malam tu...
Maybe strategi yang digunakan juga tak berapa berkesan..
Apapun...next game boleh cuba lagi..betul tak?

Penyokong Selangor..ramai jugak...




Barisan pemain dari Selangor dan Kelantan....Khairul Fahmi pun ada..he he




Beraksi...kita tengok siapa yang menang....


We oll pekena char keoy teow Sani seksyen 7...sebagai late dinner...
dan balik dengan hati gumbira...
Next time boleh pergi tengok lagi...
~ Lalalalala ~

6 comments:

waniehoney said...

len kali kita tgk lagi k..best2!..

Along said...

Jeles!

Along tamau kawan korang selama 5 menet dari sekarang! Titik!

DianaFirdaus said...

wanie,
aah,next time kita gi lagi..
Best!!

DianaFirdaus said...

Along,

Best tau!ala..ala...chomel nye along majuk eh...
Jom..jom..kak dee belanja tutti frutti...he he

WaN dAn TiE said...

diana...
wah..minat bola jugak...
dah boleh ajak next time sama2 jadi penyokong red warriors... :p

DianaFirdaus said...

tie,
baru nak amik mood bola..he he..
tapi kalau dapat tengok live memang puas hati ler..
InsyaAllah..leh join sekali eh..
"GOMO KELATE GOMO"
game memang okay aritu...