First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Friday, January 28, 2011

keriangan berkekalan...katanya...

Burrpppp...Alhamdulillah..late dinner sudah selesaiiiii..
Plan nak diet malan ni ( hehehe,diet-lah sangat ) ..but...i telah ngapppp
one set of Prosperity Burger - Regular size!!ha ha..aisyeehhh tergoda jugak
akhirnya untuk makan malam...Camne nak kurus ni..Puan Diana oiiii...

So,u oll kat luar sana dinner ape?mesti sedap jugak kan ;)
This time i  just call McD delivery saje..em cepat & pantas..
Tak sampai 45 minit pun..!yeay!
Thank you adik McD....



Sampai tepat pada masanya!!


As i know burger ni promosi untuk hari raya cina sahaja..

Overall rasa tu memang sedap ..but (amboi dh ngap abis pun masih nak komplain)
Curly fries dia terlebih masin arrr...n black pepper sauce dia ckit sangat..
Emmm tak cukup ummmpp rasa pepper tu....
Apa apa hal pun,dah selamat makan pun :)
"Ya Allah terima kasih atas rezeki yang engkau berikan ini.."



Nyummmy!!!


Mulakan dengan bismillah dan di akhiri dengan Alhamdulillah......


After 1 hour baru leh tido ni..
Orait nak layan Britain's Top Model jap..
Nak amik semangat berdiet bila tengok episod ni..
OW...yup..sangat teruja...!!!diaorang semua kurus lor...
Aiseyyy camne ni...



esok diet..esok diet..esok diet...

2 comments:

iNtAn aIzaN said...

nak diet jugak ker...moh kite diet same2 :)

hari2 azam nak diet..hr2 jugak tak jadi huhu

DianaFirdaus said...

Izan...

Plan macam tu ler...
Hehehe...InsyaAllah..Mesti boleh
punyer :))