First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Wednesday, January 26, 2011

sekejap ada...sekejap tiada...

Chaaaak baaaa....hi friends!!!i'm back....

Hi everybody..hope u oll sihat n happy selalu...
rindu kan entry baru i tak? he he...
Here i come...dengan semangat baru..semangat nak update blog ;)

Begini lah lumrah orang ber blog...ada ketika nya blog tak berhenti ber update
dan adakala nye menyepi seribu bahasa...termasuklah saya!!...macam biskut
chipsmore..ha ha..

Sangat bz dengan hal lain...akhirnya blog jugak di ketepikan...

Semangat nak update blog datang kembali....rasa teruja gitu....
Puas dah dok jalan jalan kat blog member semua..wah!!rajen baget kalian update blog kan..
bagus..bagus...harap harap semangat i ni tak separuh jalan..hi hi
okay..okay....jom kita berblog....!!!

8 comments:

iNtAn aIzaN said...

warh...agaknye dah sampai manelah Diana nie yer :)

Ezan pun same, ade ms teruja sgt nak update blog, ziarah blog kwn2
ade masa, malas betul..

tapi yg bnyknyer malas ler haha

Ena Mazly said...

akak pun sama.. bila rajin, mcm2 cerita ditulisnya.. bila malas, berminggu2 tak berupdate... ehehehhe

dianafirdaus said...

izan..

Diana..ada kat cni tak ke mana pun :)
a'ah..tenggelam timbul aje kita ni..ha ha...

Tak dapat nak mengelak dh sindrom 'M'
Haissssh,apa nak jadi daaa..

dianafirdaus said...

hi kak ena...

tu ler..angan angan nak jadik penulis blog tegar..tapi...

InsyaAllah kalau ada kelapangan..berderet lah post baru nanti kan :)

Anyway,selamat berblog...

Ummi said...

gambar tu sangat sesuai..hiii

dianafirdaus said...

Ikin,

ha ha...kasik terkezut cikit bila readers click kat post tu..
*lps ni sy kena selalu bgambar cmtu..mata mbulat..mulut ternganga!!hohoho

WaN dAn TiE said...

salam
diana...
nice blog...thanks alwayz ..
pray for me....
nice to know you..
enjoy you life..MAY ALLAH BLESS YOU
wslm
:)) TIE

dianafirdaus said...

w'salam..
Tie...
InsyaAllah..
Same goes to you :))