First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, January 30, 2011

Mesti lah rindu....


Rasa macam menipu diri sendiri bila tak mengaku rindukan suami kan..
Hehehe..mesti lah rindu...suami isteri yang dah dekat pun rindu...inikan
pula yang berjauhan..betul tak? he he

Off new post untuk beberapa hari ni sebab melayan panggilan dan webcam 
dari suami terchenta...
                                            
                                              Yeayyyyyyy!!!


Puas jugak bergayut dengan dia..coz kapal anchor untuk beberapa hari di 
Bintulu....
Si dia pun happy coz dapat berbual lama...kuranglah jugak rasa rindu yang
terpendam tu...

Ni baru sebulan i balik dari kapal..hubby dah ajak untuk naik kapal lagi...
Teman kan dia di kapal :))
Hehehe..orait B....InsyaAllah kalau semuanya okay....Saya akan temankan
awak lagi k..

So far,life dia kat kapal without me okay2 saja...
Tapi dia kata kalau i ada kat sana dia lagi seronok...Ha ha..pandai eh dia
cakap macam tu...saja je nak umpan i naik kapal....
Tapi bagi i naik kapal memang best..seronok teman hubby dan 
seronok berjalan!!!

For my kenangan..adalah beberapa screen pic. yang sempat di save..
Selebihnya dah simpan dalam hati.....


^ __________________________  ^ 



masih mencari posisi camera yang best!

Ok..ok dia dah start buat muka macho dia..ha ha

Kerja bebaik k..me akan selalu doa yang terbaik untuk hubby :)

* Alhamdullilah..Puteri Delima Satu sudah pun selamat belayar ke Niigata, Jepun...
  Semoga dia selamat  pergi dan balik..Aminn...

No comments: