First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Friday, May 07, 2010

Aku masih di sini...

Teman yg sememang nya mesra ( c/o wife...Wie, Azura & Me)




Aloo to all...



Kawan2 blog semua apa khabar?harap2 semuanya sihat yer ;)
Anywey....i masih berada di shipyard Pasir Gudang MMHE...

Dua hari lagi kami akan meneruskan pelayaran semula....
- Kapal akan ke Bintulu n selepas tu terus ke Taiwan....
Plan nak update blog sepanjang berada di dry dock ni tapi masa tak
mengizinkan..huhuhu
Ye ar bila dah kapal dh anchor ni macam agenda diaorg buat...
Dari sukan hinggalah dinner beramai - ramai...

Seronok bangat...


Gembira macam mana hati ini pun...tetap rindu dekat kamu - kamu
di luar sana ;)
Before sailing nanti i akan update lagi story kat dry dock ni yer...

Muahhhhx!!!


3 comments:

reen-not-green said...

waaah.. looked really2 fun there!!!

Along said...

oh kak dee! *lambai tangan laju laju* rinduuuuuuuu!!

dianafirdaus said...

reen,
yepppp....best ler jgk ;)

along,
kak dee pun tgh balas lambaian ni..ngan kaki2 sekali melambai kamu..ahaks...
nti kita jumpa yerk..