First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Thursday, July 23, 2009

Waiting for him...His on the way...."Ya Allah,Jauhkanlah dia dari Segala Bala Bencana Dan Kesulitan,Amin"

Dia dah on the way back from Terengganu 3/4 jam lagi sampailah my hubby..yeah...'m happy n smiling ;) banyak2....


2 weeks tak jumpe...huhuhuhu...sure windu nyer...


Still ade rasa risau ckit,coz dia drive malam2 ni...moga2 selamat sampai kesini yer ;)


Terasa lama jugak dia dah kat Terengganu tu wat course...emmmm,bukan course macam2 tu jer..tapi siap ada ngan test n exam tu..macam zaman2 kite kat U dolu2...


According to him...errrrr though tau course ni...nak kena refresh semula apa yg di study satu masa dulu..hehehehe...full of engineering calculation wooooo...sorie i mmg tak amik pot...not my line ;)



tolong tengok jer leh ler ;p n of course....sepenuh dorongan n sokongan i kasik kat dia....


kasik dia semangat ;)


Kalau ikutkan hati..emmmm tak nak berjauhan dgn dia ;) huhuhuhu.....


Tapi dia selalu kata dia wat ni semua untuk masa depan we all jugak....:) yup!his rite!!!for our future...upgrade n improve our life yg disedia ada ni...actual now pun dah ok..tapi kalau dpt upgrade lagi..kan lagi baik ;) ok dear....muahxx!!!


Since we all jauh ni...phone je lar jdik perhubung we all :)


free jer sure bergayut..tak pun sms to each other.....lepas ler rindu ckit...ckit jer...selebihnyer kena tunggu dia balik...:)



Dia banyak cite course dia kat sane...study..study n study..mms kat i pun..sms buku2 belajar dia..huhuhu...tak der dah gambar2 kat kapal macam dulu2 tu ;p..anyway i ler pendengar setia dia kat cni....hehehehe






My Hubby..tengah stress....






Here all the engineering calculations....


Study...study...study.....

* k ler.....nak kemas umah ckit ni....daaaaaa....nite frens!!!!

5 comments:

AzimahAzri said...

elektrik paling senang....hihihhiihihi.....biasa la bila dh lama tinggal nk refresh blk smua.mana nk study for exam,kuiz lg etc....if dpt plak lecture yg ngajo ntah apa2 lg ler...anyway...good luck....

DianaFirdaus said...

hi azimah...
Selamat berkenalan...
Owww.....seafarer wife jugak yer..
Leh link2 nanti yer ;)

AzimahAzri said...

yup seafarer wife gak.sy folo ur blog.Ur hubby ni mcm prnh tgk maybe dlm pic kwn2 kot tu yg prnh nmpk.dia budak ALAM or PUO?
no prob kita kn in the same club, seafarer wife club.hihihihihi

AzimahAzri said...

we're in the same club - seafarer wife club,hihihihihi.ur hubby ALAM or PUO?My hubby PUO rsnyer senior ur hubby kot.Ur hubby look fimiliar la rsnyer tgk kat pic kwn2 kot.sy folo ur blog my dear :D

DianaFirdaus said...

My hubby biasa2 jer...bukan ALAM or UK spec. pun....hehehehe
Dia from PUO..course Marine Engineering...
Your hubby name ape ek??ada nick name tak??ntah2 my hubby kenal..hehe