First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Wednesday, July 08, 2009

Gagahkan diri....


Rindu kat blog ni...

Tapi lagi rindu kat che abang di Terengganu nun di sana :(

Dia dah start pun course tu on last Sunday....
So, bermaksud dah 4 hari i duduk umah tu sorang2...

Terasa berat sangat tangan nak bukak blog..email..friendster or what so ever lah..

Really tak de mood...

Lebih selesa layan blues sorang2 jer kat umah tu...

Uwaaa....sunyi nye hidup ni tanpa si dia kat cc kiter...Kalau ikutkan hati sure nak mengalir jer air mata gembeng ni..huhuhu..but hidup mesti diteruskan btul tak??

Today..datang jer ofis terus gagahkan diri n hati untuk layan blog,email n etc tu...

Alhamdullillah diri ni dah kuat cikit ;)

Ade cite lain jugak yang nak dikongsi n dicite tp nanti lah mcm .......

Walaupun masa yg dikongsi disaat2 akhir bersama si dia tu cuma sehari jer tapi betul2 bermakna utk sy :)

Maybe next post i cite kot...


" Unexpected plan...i hantar my hubby ke Terengganu...INSTEP"


* At first,tak nak pegi pun anta dia kat Terengganu, tu bukan ape...hehehe sebenarnye tak sanggup nak tengok dia pergi jauh.....

Dulu masa couple...bercinta..macam ok lagi ler..tapi bila dah kahwin ni lain beno rasenyer :)

Emmmm...tak de berape ade mood ler...got to go...

Last but not least...

To my hubby...


( i know u alwitz bace blog ni kan,eventho tak de tinggalkan comment pun kan ..hehehhe)









Your luvly wife amatlah rindu sama kamu..



Yours,

Diana Jaafar



To readers...

Sori kalau ade ayat2 yang menyentuh sensitiviti kamu..kamu..kamu... kat luar tu... my hubby je yg suka bace blog ni :)
Emo..emo n jiwang tu biase lar...org dah berkawen kan..pepaham jer :)
Blog ni dah macam diary harian kami...

6 comments:

Amazing AJ said...

ehem. Cik abg dh blk tak update blog eh. AHAHHAA

mlm ni nasi kukus kan? eh sy dijemput ke? Ngangangaa

Queenkorexz said...

heloo...

paham bebenor perasaan kamu ketika ini..relax k...sedey duk sorang2, rase sunyi sangatkan?it will take 2 weeks at least to stable the emosi semula..but insyaAllah,everything will be fine..dan doakan abg fir selalu selamat menjalankan t/jwab...yg penting diye SAYANG KAMU...KAMU JUGA SAYANG DIYE!...

sunyi2 tu kol saje kami..hehhehee...:)take care!

linda_nazmi

~Pn.Ct.Noraazillah~ said...

Biasalah sis..nama plak blog.seronok what baca diary org lain..hikhik... :)

DianaFirdaus said...

To AJ..
Hehehe..biasa ler..kalau che abe balik kak Dee kena update cite kat husband dulu...ngeeee ;)

Bile awk nak open table plak ni ;P

DianaFirdaus said...

linda_nazmi..
Thanks for your support!!!!
sayang kamu juga ;)

DianaFirdaus said...

Hi Pn. CT...MamaHana...
Hehehehe...Kalau baca jer tak pe..ni wat kacau kat blog org ....errrr bikin org panaszzzz...
Tak soka lah kat tetamu yg tak diundang ni..huhuhuhu