First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Monday, July 27, 2009

Bonus dari MiSC ker???

Blogging time now ;)
Hari sabtu yang meletihkan..hehehehe..penatnye masih terasa sampai hari nie ;)
Tak kisah ler..yang pasti mata ni dah sejuk ckit biler tengok our cute house dah berisi.....
Hehehehe...at last...Alhamdullilah,umah dah nampak macam umah pun...hehehehe kalau tak umah we all macam padang golf tau ;p (dari hujung sliding door leh nampak kitchen) huhuhu...

*Biase ler newly couplekan..can't expect us utk penuhkan umah tu sekelip mata ;)
lain ler kalau ade sponsorship dari mane2 pihak yg bermurah hati ker ;) kan.....huahuahua

Dari minggu2 lepas lagi we all dah jalan2 survey furniture..yup..furniture yg suitable dgn our house..
For myself ,i prefer yg simple design n tak nak ler mahal2 harganyer....
Coz penyata kewangan dah dibuat awal2 lagi...*wink* kos luar jangkaan tu mmg tak dialu2 kan..huahuahua....
So,the result ...kuar ler Rm$$$$.00 melayang dr poket we all yang memang dah kempis ni...hihihihi..bermacam2 'skim' jugak muncul..huhuhuhu

Shopping cikit jer...masa untuk mengumpul wang dah bermula semula.....


InsyaAllah next month leh beli barang lain plak...

Terdengar jugak....suara2 kecil bertanya...."MisC dapat bonus ker???"hehehehe sengih panjang jer ler my hubby....n jawab dgn selamba "tak lagi...."
Ada bonus ker this year ek???wow..big question mark kat ctu...kwang..kwang..kwang....
Berserah jer lah...kalau ada,ok ler jugak kan....kalau tak der...emmmmm ?????


* To my dearie husband..thanks coz company n helping me kemas2 umah :) btw,umah kite dah bertambah best...hehehehehe....i'm happy sangat2 tau!!!!
(cian awak ekk..balik terengganu lambat tu,ahad dah ader class....really appreciate your helps...muah..muah..muah n hugs for you....)

As usual,beside my hubby..my sister : linda & nazmi also contribute penat lelah mereka :) thank you..thank you so much!!!!

Priority area such as : Living Area,dining n kitchen dah 70% complete ;)
Slowly2 will upgrade lagi...nak paint n add some deco items....on next2 month maybe....
Huhhhh...pening kepala pk....

So,below..here n there during kemas umah i :) snap suke2 jer....

My hubby... sungguh2 wat keje...hehehehe me luv u so much...




Tgh kemas ker adikku.....i dah tak larat nak kemas.....huhuhu

2 comments:

AzimahAzri said...

sorang lg tnya psal bonus.....xtau la nk ckp.....khabar angin menyatakn xdpt but ada 1 lg khabar angin kata 3 bln gaji so just wait n see ler.....

DianaFirdaus said...

Hi Azi....
A'ah ler...kte dok shopping ni...org pun tanye ttg bonus tu...ingat we all bershopping dgn duit tu...huhuhu..yup..wait n see ;)