First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Tuesday, July 14, 2009

Nape ekk....

Lappy yg lama tersadai dalam beg kat 2nd bedroom tu dah selamat dibuka & dijenguk..
Hehehehe..kuat jugak akhirnya diri ni utk melayan blog..email...fs..fb n lain2 tu...

BUt...still rindu sangat2 kat dia...sunyi lah kat umah ni...
nak tak nak tgk tv jer lar...

Tapi yang pelik tadi cite best tapi bila tiba masa nak..pandang tv jer...MUKA Pierre Andre dalam JANGAN PANDANG BELAKANG plak (dlm CAM Pierre Andre)....kus semangat..
mengelabah giler i..mencapai remote....hehehehe...tukar channel lain.....tukar cite lain..Senario N Cinta Gila n yang best sangat cite faveret sy...CSI:NY.....
Baik tengok cite2 ni...dr cite seram cam atas tu...kurang berani ler...
Kalau ade my hubby ok lah jugak....ni i sorang2 ...tak berani ler :)

For my family....hehehehe diaorang mmg dh tau i ni kurang berani ckit....hahaha....
Sanggup tido tak tutup lampu...hohohoho...teruk tul kan.....harapkan badan je basau,tapi p***kut...
K ler..Got to go...

Nak tido sok kejo....daaaa.
Nite everybody...

* Rindu kat hubby ;(

n still lazy to load n update cite jalan2 aritu...huhuhuhu....nxt time jer ler...
tired lor....

1 comment:

Amazing AJ said...

Nnti nak dtg umah kak dee la. Tak pegi lg rumah 0606 tu. heheeh