First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Monday, July 20, 2009

Surprise Bday party!!!!!!

Salam All...

Really had a fun n happy time semalam...

Lokasi kejutan TGi Friday Subang Prade...Mangsa adalah Captain Muhammad Azrul Nazmi a.k.a my bro in - law...

Hua..hua....hua....lu kena beb...memang terkezut ler nazmi masa nie....sampai muka blur2 lagi...

Apanyer tak....bayangkan diaorg ni baru balik dari Kuantan...so...terus shoot ke TGi....

Plan dirancang dgn teliti oleh his beloved wife...which is my lil sister Lynda....n AJlaa ler....


Anyway this party for his birthday yang ke 3? (on 22nd ni)...but we all celebrate in advance.... hehehehe coz maybe on 22nd tu dia nak kena naik kapal terchinta dah....

This party suspose nat wat kat Asiari tapiiiiiii....one of the guest macam dah bocorkan or tercerita kot plan tu....luckily linda/aj cover :)


Plan bertukar tpt .......TGi Friday Subang Prade...best...syiok ...seriuosly best kan kena kan org ni...

"Who's the next mangsa????????" Tungggggguuuuuuuuu......


Macam2 perkara happened before diaorg sampai TGi ni....plan B,C, n D berkemungkinan terpaksa dibuat...hahahahhaaa...luckily dua org ni bijak menghandle captain yang dah tak keruan nak terus balik umah ni....hehehehe...bravo to you sis!!!!


Ajlaa tak tak berani nak ckp apa2 kat abang dia...so the last choice, Linda jugak ler yg terpaksa mencari idea untuk menghiburkan n memujuk husband dia gi ke TGi......siap kena marah2 manja lagi dgn nazmi..cian dia....telan jer ler...as long nazmi nak gi TGi kan...hehehehe..

Kalau u all tak datang jawapnyer Cupcakes n SR chocolate cake tu kami2 yang kena perabih kan...

Maunye terkulat2 nak makan kan......

WE all dah ader kat TGi dari kul 9 pm lagi....sabar menungu BDay Man sampai...

berchit chat bergurau senda n bergosip ler dulu....hehehehe...

Diaorg ni semua classmate linda...adik2 i jugak....uikkkk terasa diri ini muda sekejap....

N teringat jugak zaman2 i kat Uitm dulu....waktu hang out dgn member2..now....ramai yg dah lost contact.....kawen ..berhijrah dan macam2 lagi reason yg memisahkan kitaorg ;(

So..pls layanzzzz.....the photos.....hehehehe


*i cepat2 update blog...coz Aj dah sound i....("lame sangat layan perasaan sorang2 kat umah tu....blog udah berhabuk la kak dee"....) hehehehe ..........



Hehehehe...Birthday man.... (AJ senyum gumbira yer kamu.....)

Nyam..nyam...eating time...


Happy!!!!! at last..plan berjaya jugak...


Adik2 lain kali leh datang lagi yer ;)





Birthday man.....stand on the chair pls.....huahuahua...

Nervous punya pasal....nak nyanyi lagu apa pun tak hengat dah!!!

Lalaalaalaaaa....
Adik2.......thanks yer...sempat lagi wish "Selamat Pengantin Baru"...segan i...inai kat tangan pun nak ilang dah pun......

My food.....besaq nyer portion..tak habeh ler....

Delicious cake from Secret Recipe..sponsored by Fir n Dee ;)

Pretty cupcakes...... state " Happy Birthday Dear, Love u So much!!!" from Linda to his beloved husband ;)

Eeeee.....like it so much!!!!
Blow!!!!....... may all your wishes come true!!!!


Malu2 kucing ker?????


kena suapppppp......


Nyam...nyam...nyammm....

Yous.....alwitz interfrem k....

My pengapit...chome ajer....

next year turn you all plak kan...tgh kumpul duit nak kawen ni ;)


video

Captain sudah kena......hehehehehe..thanks!!!

3 comments:

Queenkorexz said...

hehehe,tq kak dee for update ur blog..hehe...muahhhx kamu!


linda-nazmi

Amazing AJ said...

Best gila mlm tu!!!!

Padan muka along kene surprise. Konfem dia tersipu-sipu malu time tu. hahhahaha

Wah byk nye pic from camera kak dee. bagus bagus. Ade kemajuan mengupdate. HAHAHAHA

DianaFirdaus said...

hi linda - nazmi...
Blog dah tak berhabuk pun ;)
hehehehe

Hi Ajlaa....
Dia (along nazmi) control cute tu...huahuahua..