First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Saturday, August 01, 2009

Kembali seperti sediakala ;)

Blog sunyi untuk beberapa hari ni....bukan tak nak update tp kurang chat.....today dah ok pun :) Alhamdullilllah.....

Dua haru yg lepas rasa flat sangat...huhuhuhu demam melanda diriku lagi...



nasib baik hubby ada kat ccku ini (dia balik KL on thursday tu),so dia yang hantar i ke klinik..thank you sayang for your care n loves!!!!



i tau you sayang i :)..of course!!!!kan....



Dah seminggu dok tahan n layan badan yang tak sihat tu...tapi last Friday btul2 tak larat...


Pagi Jumaat tu dah siap2 nak pegi keja pun...tapi cuma sempat passed by Wisma Academy (my office building) je....huhuhuhu...tak sanggup nak tahan lagi,badan sakit2..so terus ke Klinik Mediviron kat Sea Park tu...24 hours clinic..lucky me!!!!so reached clinic tu kul 8.30am ~ susposed time ni i dah ada kat ofis :)


Lega dapat jumpa doktor,dapat ubat...antibiotik...batuk..selsema n ....etc ler...yup!!!dapat MC jugak for 1 day :) ok ler tu..dapat rest banyak2 kat umah...get ready badan untuk gi keja ari isnin pulak..huhuhuhu....bestnye kalau tak yah keje kan,duduk umah...melaram..shopping...hahahhaha "sayang cepat lar kaya...leh saya cuti panjang...muahahahhahaha"
Heheehehe...keje mmg tetap keje...since dari habis study pun dulu i dah bekerja..so,kalau tak buat apa- apa tu macam serba tak kena pulak nanti...so, untuk memenuhkan impian i n cita2 yang tak seberapa ni...better i keje..i least rasa puas bila dapat pegang duit hasil titik peluh kite sendiri ;)



Since,now pun blum ada 'orang baru'....masih banyak masa free so dengan berkerja dapatlah i penuhkan masa lapang..if not, sure rasa sunyi nanti bila hubby tak de n i kat umah sorang2..mau nye busan giler nanti...tak mo!!!!







Niat di hati nak makan KC ler..tapi makan2 pun mmg tak de rasa sebab selsema...semua rasa tawar...kalau masa chat...set ni sure licin licau tapi coz demam so rasa macam malas jer nak makan...huhuhuhuhu


Saat dan ketika ini (ayat jiwang ckit hehehhehe)..my dearie hubby on the way balik Terengganu semula...emmmm start le rindu kat dia...rite now i layan blog...tengok tv...n tengok gambar2 we all dulu :) je...
Tommorow his class dah start,2nd class course mesti diteruskan ;)...next week dia kate dia dah mula banyak test and exam...so,kalau dia tak dapat balik...i mesti ok tau!!!hehehehe awal2 dah bgtau...bertuah tul ler my hubby ni..ok dear,for you i ok jer!!!



Rindu sangat kat dia ni...muahahahhaha..........
Note: Emmm....Reminder from him..... jaga diri bebaik....jangan lupa solat n etc...n kalau rasa tak perlu join club yang tak patut tu...i tak payah lah join....hati2 pilih kawan......emmmm,dia risau sebenarnya :)
Ok Dear...noted!!will do.....muah!!!!

3 comments:

Queenkorexz said...

heloo...take care n rest banyak2...



-adik comei-

AzimahAzri said...

ciannyer dia....

zahirul pun tgh demam ni dok rindukn abah dia

Ur Hubby said...

hi syg sy....may be u quite suprise coz i never post my comment here..hubby awk nie dh sampai t'ganu tepat kul 2.30 pagi...ngantuk ya amat...of course sy risau tinggalkan syg sorang2 kt umah....yes!...jgn sebarangan join ape2 club...syg jgn lupa mkn ubat yg doktor bagi eh...klu mkn lak jgn smpai o/dose...hohohohoho....luv n miss u so much babe....take care eh!...mmuuaahh!

August 3, 2009 2:06 AM