First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Monday, August 24, 2009

Bulan berpuasa..Hope Blog still on jer....

Furrrrshhhhhh....berhabuk dah blog ni (ayat biase dari blogger yang dah lame tak wat entry..hehehehe)


Dua tiga hari yang agak sibuk....Bersyukur dan rasa bahagia sangat..coz kali ni ramadhan i lebih bermakna....ye lar dapat bersama insan tersayang...

Hope you all kat luar tu pun sama yer ;)

Tahun2 sebelum ni disambut bersama keluarga tersayang but tahun ni ditambah pula dengan suami terchenta..hihihihi ayat sadis jer bunyi nyer kan???
But,for those yang dah berpeluang berpuase or beraya dengan org yang tersayang mesti dapat rasakan apa yang i rasakan kan?

Hubby balik hari Khamis tu...hurhhh....i siap kena suprise lagi dengan dia..apa nyer tak..tup..tup dah siap parking kat bawah lagi..padahal baru pukul 9.00mlm tu..selalunye waktu2 camni dia still on d way....citttttt....terasa hanget kena tipu dgn dia..beria2 tunggu dia sampai malam tu..dlm mind dah fikir..emmmm dia mesti sampai lambat..bukan nyer ape...ingat nak kemas umah...owww.nope...mempekemaskan lagi umah ;P hehehehe...

Hehehehehe...lepas tu dah kantoi ler ckit...yang wife dia baru sibuk nak kemas umah bila dia nak balik ;) .....

Senyum lebar jer dia bila masuk umah tu...dia tak marah pun..okie lah tu ;)
Plan nak masak NASI GORENG MELETOP ....tapi disebabkan dia sampai cepat...tak sempat buatlah kan.....tak pe2 sayang...next time saya wat k ;)
Plan gi makan luar jer.....We all gi MURNi SS2...with linda...atun..n along Zunaira...
Chit chat...makan2..n minum2....n balik tido......Zzzzzzzz....
Bahagianyer dapat bersama si dia ;0

The next day.....trip to Johore my hometown...pon seronok......

To be continued later......
*Daaaaaa*

"Selamat Berpuasa untuk semua"

3 comments:

Along said...

oOooOO, kak dee pun kene hangit gak malam tuh...!

;P

salam ramadhan buat kalian!

dianafirdaus said...

Hehehe,a'ah ler along....hanget ler jugak mlm tu...
sbb tu carik mangsa lain utk dihangetkan...hehehehe

:P

dianafirdaus said...
This comment has been removed by the author.