First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, August 09, 2009

checking..checking..Roger,location?






Pagi yang sunyi...bangun lambat ckit tadi...

Jenguk bilik my sis Lynda..emmm dia lum bangun lagi :)

Dengan bangga terus ke living area..bukak laptop...uik..kemaruk lappy ker...hehehehehe

Opppsss....gi washroom dulu ler!!!!

Yer...yer..gi ler ni...basuh muka...berus gigi dan segalanya...mandi???? tak ler jap lagi...cuti2 ni mandi memang lambat ckit...huhuhuhuhu


Cepat2 tengok hp NOkia kesayangan beta....aikkk,mana hubbyku ini..senyap jer..normally before gi class dia akan sms...emmm tak per lar..tak kemana dia tu...gi kelas je lar gamaknyer hari2 camni..tak perlu risau..dia tak kemana pun,..ada kat ctu :)


Lunch hour pun sama...dia senyap jerk..bertuah tul...

Kena checking2 jugak ni...hehehehe....


Dial his number...konfem macam2 ringtone kuar..pelik,ada lagu baru lagi..kekadang tu ntah lagu hapa2..dia dok load jer....ishhishhh...


Me: Salam dear...

Him: W'salam sayangku...(hehehehe jiwang ckit ler)

Me: Sayang kat ner?

Him:Kat luar kelas....(ler macam budak sekolah plak ayat ;) maklum lah course ni dibuat seperti kita dizaman uni. dulu..kena attend klass n whatsoever lah...)

EMmm,rasa-rasa dengar suara dia macam lain jer...macam tengah kemam (ada sesuatu kat mulut dia)

Me: Awak tengah smoking yer? (dengan suara marah ckit ler)

Him: A'ah,member yang ajak.....

Me:Hahahahahahaha (Nak marah tak jadik..ye lar dah tentu2 memang dia yang nak smoking..nape nak cakap member yang ajak kan...ni kes takut kena bebel..ooopss!kena nasihat lah ni ngan isteri dia...huhuhuhu)

Ler..kan awak yang nak smoking nape cakap org lain yang ajak ..tak baik tau!!!!

Him: Ketawa (dengan maksud lain...mengakuler mmg dia yg nak smoking....hehehehehe....)
OK ler nak masuk kelas dah ni...)
OK bye sayang.
Me:Bye....****!!!
Him:Bye....****!!!
Bertuah tul suami ku ini!!!!!
Next time jangan wat cam ni lagi ehh....ngaku jer...
Aik...he sms- ed me lar......macam tau2 jer org tengah cite pasal dia..
" Hi sayang saya,tengah watper?ngantuk la babe.lecturer membebel ape ntah kat depan nie...tak fahamler.subject teori..tak best..kalau calculation ok cket
;( zzzzzzzzzzz!!!!!!!!"
HUuuuuh....kan dah agak dah..tadi tu kat luar mesti nak refresh kan otak kan..tu yang smoko ngan member2 tu yer :)
To All: Please jangan guna/burukkan nama member kalian semata untuk menjaga nama baik kamu sendiri k!!!
To my dear: I know u try your best to stop smoking kan???good!!i will be alwitz n support you k!!!wat slow2 pun tak per..coz kalau suddenly stop smoking tu kan leh wat you sakit..emmm.susah i nanti kan :).....
Saya sayang kamu...sebab tu nak kamu berenti smoking :)
Support our goverment campaign "Merokok Membahayakan Kesihatan"

6 comments:

linda nazmi said...

chaiyok!chaiyok!bro fir boley!yakin boley!...

Amazing AJ said...

kalo WF jwb camtu mmg nak kene lempang. hahaha.

dianafirdaus said...

Hubby,

Hehehehe...tak pe..dah lepas pun ;)

AJ,
hehehehe..tak baik oooo wat cam tu ;)

ety said...

salam k.dee...ingat kan sapa td..

nice to meet u...

iNtAn aIzaN said...

thanks dear ;)

doa kwn2 tue berkat..
same goes to u dear ;)

Ur Hubby said...

hi babe....cm biase..post a short comment b4 zzzzzzzzzzz!....actually mmg betul member yg ajak..

Member : Pan,jom kena sebtg?...
saya : ok gak!..dh semak otak
aku nie! (dgn nada kusut!)

itu lah cerita sebenarnyer selepas ape yg ditulis oleh my honey nie....tergelak sy baca sygku...nice writing!...keep on make me smile ya babe!...luv u so much