First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, December 06, 2009

Tak kira..nak HEBOH jugak.....


Hi All,
EEEeee....Nape ni mata tak leh nak tido...
Musti kerna mee Raja n air Pink Panther kat SS2 Murni Restaurant tadi...


Wah,berbaloi...baloi..sampai tak leh tido..hahahahaha....


Umah ni pun dah sunyi,hubby dah tido..
Kate td nak teman me surfing n edit picture....tup..tup..pandang belakang..dia dah lena tido....


Bertuah tul hubby ni ;)


Seronok jugak tenung org tgh tido ni kan..hahahha..dah tak der keje ekkk i ni..huhuhu


Esok dia dah nak baik Terenganu semula...



Aduh beratnyer ati ni ;(


Bila ingat masa2 yang diluangkan bersama hati mmg terus terasa sayu...huhuhu



Arrrghhh cam ne nak hadapi masa akan dtg ni??i mean bile tiba waktu dia nak belayar nanti..dah tak lame ni....maybe bulan 1 or kalau lambat pun bulan 2...



"Ya Allah...Tabah & kuatkan hati ku ini untuk menempuh segala dugaanmu...Amin"

Hubby belayar pun untuk masa depan we all jugak kan,work hard utk kumpul duit banyak lagi...hahh,utk i jugak pe...leh shopping,jalan2 n etc lagi...hehehhe...n our future planning...please diana....think positive :)


Kalau ikutkan hubby...dia nak i ikut..emm tengok lah cam ne nanti....tak decide lagi :)


I still rase bertuah ;) ....Coz while my hubby tak de...adik i Linda alwitz temankan i...thanks sis..



So tak ler rase sunyi sangat :) Macam-macam aktiviti we all buat bersama....yes!she is my sister..but on the same time dia jugak kawan i..tu yang seronok tu...


TO Hubby..you tak yah risau eyh..kalau i tak ikut pun..i'm still ok kat darat ni yer ;)
mode dah nak bertukar jer ni ;(


Oraitt..better stop here..before "hujan" plak kat sini....tak nak lah emo..emo ni tak bagus kan ;)

******************************************************************

Anyway....Title post ni nak cite pasal JOM HEBOH yang kami lawati tadi...


Lebih kurang kul 12 tadi kami balik dari Bukit jalil..hehehhe....


Saje nak wat HEBOH..emmm....jalan - jalan tengok orang ;P


Wah..ramai bangat orag tadi....meriah jugak yer..


Seingat i..2 tahun lepas kot i menjejakkn kaki ke sana....



Weather ok..tapi disebabkan ramai org..uihhhh terasa hangat juga badan ni....









Habis satu stadium tu kami pusing.....tak shopping ape2 pun,cuma makan angin jer....




So..to you all yang rasa nak rasa meriah tu..leh ler jalan2kat sini...esok ade lagi..but mesti lagi crowded coz ada konsert ;)



Anyhow...kesihatan mesti dijaga jugak yer... kalau ada yg rasa was-was diri terdedah kat tpt org ramai..pakailah mask...mencegah penyakit berjangkit....








Hahhh...tengok picture atas ni...benda lain yg kami cari..lain yg kami jumpa...hehehehe....

N after that we all supper kat SS@ Murni..macam biase membesarkan badan ni :)

Emmm..lazat nyer makan tadi....

* Ok ler..terpaksa pejamkan mata jugak..esok nak bangun pagi...

Kami ada DATE...Date mengemas rumah..hehehehe

4 comments:

~Pn.Ilah~ said...

Syoknye Diana dpt ke jom heboh..sya tak dapat nk pegi sbb hubby takder...sob2..

Bgsnya hubby Diana nih mgemas umah sesama..romantik gtuw!! Semoga berbahagia selamanya.. :)

iNtAn aIzaN said...

Dear,

hubby nak blayar balik yer...sedihnya kan. takpelah, at least u know where he go, what he did kan..keje cr duit utk ur future life

kuatkan smngt k :)

erm,best ker jom heboh tue..Ezan tak pegi pun, mls nak berhimpit2 dgn org hehehe
p/s: sbnrnya mmg malas pun =)

dianafirdaus said...

Ilah,
A'ah...dia tolong kemas umah..
Ye lor tak de maid...so kemas sendiri jerk..
Hehehehe..bekerjasama ;)

dianafirdaus said...

Izan...
Dah nak naik kapal pun...dlm bulan 1 camtu..huhuhuhu

Ok..be strong nih...hehehehe

Sure heboh tu ok2 jer..tapi ramai org ler..
Kalau nak beli brg promotion ada banyakler..
semua harga spesel tau...
Kita wat rombongan jer lar nxt time eyh..hehehehe