First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Sunday, December 20, 2009

Tahi lalat di kaki???

Bila dibelek2 kaki ku yg biasa ni tak de pulak tahi lalat...
even rasenye adik i pun tak de tahi lalat tu...TAPI
kami adik beradik mmg suke berjalan..heheehehehe....




* Dik..konfirmkan kaki kite clear jer dr tahi lalat tu kan?hihihihi


Anwey..cuti panjang mcm ni kalau dihabiskan dgn duduk di rumah saje..emmm memang rugi lar kan ;p



To all friends kat luar tu cam mane plak?
Musti bz giler kan..bz ngan hubby..bz ngan ank..bz dgn macam2 aktiviti ;)
Anyhow...please enjoy ur time with orang tersayang yer..
macam i dikala ni lah...bermesra2 n bermanja2 dengan hubby!!yeay!!




Hasilnye...Me,hubby n Linda sibuk menggerakkan kaki kami ke One Utama Shopping Centre
on yesterday...hihihihi



* Location: One Utama,Damansara....


Cuti pun tak cukup panjang..jadik ler kalau dpt berjalan dekat2 cni jer ;p
Seronok banget!!everywhere is SALE!!!


ok attached >> suka suki posing kitaorang..hihihihi



* Christmas deco @ One Utama...


*Yep.....nice ;)



*Lagiiii....me lor....



*B pun nak posing yerk ;)


*White concept....To all friends yg menyambut Christmas..
"Wish u Merry Christmas"


* Aku dan dirimu......(B dah penat ler tu..ikut pompuan shopping mmg camni ;p)


*So Shuweet...


*Energy refilled...Lunch date kat Secret Recipe..our faveret place.....


*Get ready..perut dah kenyang ;)

*I know that somebody will missed this picture...hehehehe


My Dear Hubby...
Thank you for spending your time with me..
Thank you for hearing my thoughts, understanding my dreams and being my best friend, for filling my life with joy and loving me without end,
I really appreciate it!!!
Muaahhhhhzz.....


~ Mohd Firdaus Bin Hamzah ~

4 comments:

reen-not-green said...

pandainye edit gambar..!!

lindalovenazmi said...

erm...kat lutut tu kire kaki jugakkan..so adik ade...tahi lalat kat lutut..hahhahaa

dianafirdaus said...

Hi Reen,
Hehehehe...TQ2..suka2 jer ni..
Untuk wat collection sendiri ;)

dianafirdaus said...

Linda @ adik..
Oww!!itu macam ka??hehehe Patutler ade jer idea nak gi jalan eyh?
Ok2 kite kena check semula lor..mane tau dia sembunyi kat blakang2 tu ;p hehehehe..
Anywey..dasar memang suke berjalan2pun..hihihihi...
Besh ler!!
Tak sabar bercuti panjang ni!!!
Lalalalalalalalalaa.....