First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Friday, December 18, 2009

Hampir selesai....




Mata mmg tak terasa mengantuk pun...Tgh tunggu hubby ni...
Tak banyak yg nak dihupdet kan....heehehe..ckit sebanyak ttg we all jer lar kan...hikhikhikhik...

Hubby dah habis semua test untuk course 6 bln tu..hepi mmg lah hepi tp mengingatkan dia yg
akan naik kapal tak lame lagi ni ..emmm buat hati sayu...*uwaaaaa....
Oww,tak pun....join jer sesama...kemas beg besar nanti kan ;p
Siap2 n chow...ikut naik kapal ler... "Free Huneymoon"..bukan senang nak dpt pakej yg ditaja oleh MiSC ni...hehehehe...

Tadi kol n sms hubby..dia stucked kat highway Karak lagi...keta banyak n jalan jammed ler ;(
To you............Please drive carefully.....Ingat orang tersayang ;) tau...
Rindu ni ..ye lar 2 minggu tak jumpa tu..hehehehe...mmg tak mo susah2 kan dia balik Kl last week tu..bukan pe nak dia fokus kat test..
Pulun wat revision puas2...moga2 hasilnye nanti besh jugak sayang!!!hehehehe
Saya selalu doakan utk awk ;)

Now...tinggal nak seat ORAL EXAM jer..location?tak sure kat mane lagi...maybe Port Klang or kat Tganu..Date confirmed 5/1/2010....
Ok..Perjuangan ni HAMPIR SELESAI B...
Moga2 murah rezeki kite..Amin.... rezeki pengantin baru..huhuhuhu..(*dah lame ler)

For myself..Alhamdullilah..sihat walafiat ;)..Makin gumbira..makin bahagia..makin senang hati..makin gemuk....dan macam2 makin lar ekk....
Life ari2 macam sediakala..pagi g keje ptg balik n malam lepak kat umah with my sis Linda...we all cite2,gelak2 n end up with TIDO....ZzzzzZZZzzzzzzz
Bila dah boring tu,barulah terhegeh2 gi jalan...habis masa kesunyian kitaorg...hehehe..masa lapang we all ler.Puas menawaf satu SACC tu....rase2 semua kedai dah masuk..
Sampai satu tahap tu rasa mcm nak beralih arah ke shopping complex lain plak dah..yg lebih besar n make sure kaki patah bila ronda2 tu..hehehehe..
Ni lah penyakit special kitaorg ;) tapi sempat ker nak wat misi ni..hubby adik i dah nak balik dah...owww.tak pee...leh arrange next..next time plak....* ish noty ler we all ni...

My sister's hubby pun dah nak balik dah......Captain utk replace dia dah ade pun...Sayonara to Sri Balhaf n Welcome home k!!!!
Pasti you all akan bz tahap gaban kan....hehehehe..schedule penuh utk 2-3 bulan tu ;p
Before i terlupe...To my sis..Linda "Congrats for your exam result!!you deserved for it dik!!!
Amacam pool party kat bawah ni jadik tak?Celebrate our double..tripple happiness!!!
Masing2 dah get ready top n bottom jer ni..hahahahhaha....party theme please?
Well.....kalau dah plan nak bercuti tu>Enjoy your holiday!!!
Bak kata org tu...Kasi manja puas2 yer dik.....

Hahh..cite ttg bercuti ni,wat i rasa macam nak bercuti panjang pulak dah.uikkk!!kes berat..kes berat....
"B boleh ker nak cuti panjang jugak mcm diaorg?hahaha...."
.
.
.

Ooops..jam dah kul 12+++ rasa mcm nak guling2 kat tilam yg empuk ni dulu.while waiting for my hubby sampai..layanzzz perasaan ;P
To update more later...Daaa

* Good nite all....
*Yeay..masa yg sesuai utk bermanja2 dengan hubby..hehehehehe

2 comments:

lindalovenazmi said...

happy utk awk jugak...and congrats kat a.fir sbb habis da combined...insyaAllah mudah2an murah rezeki...
marilah kite same2 on satu kapal..mesti best kan?hihi...
pool party??insyaAllah,tunggu cik abg nazmi abis kuarantin then br pikir ape yg patut...lega dah abis blaja..tq,utk doa semua...
time utk cuti sepuas2nye bersama insan tersayang...besttt nye...

dianafirdaus said...

Adik,
Hehehhe...mari tadah tangan n say Amin...Begitulah hendaknyer kan ;)
Satu kapal?Jom!!!suka2...hehehehe..
Leh dpt top service macam kamu ker nanti?
;P
Opppps..terlebih sudah..huahuahuha