First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Thursday, September 03, 2009

Tak sabar ni :)

Hepi nye dapat mulakan hari ni dengan gembira sekali...



Bukan nye ape ....CUTI HARI RAYA DAH APPROVED!!!!! yeay......

This year dapat cuti panjang ckit :) Awal2 aritu dah apply...ye lar tak nak anta application tu lambat sangat nanti susah lak nak lepas......
Dapat cuti 5/6 hari jer....kalau ada masa lebih leh jalan2 honeymoon skali ker....leh kerrr??hehehehe



yup,really need that cuti coz nak beraya umah MIL n sanak saudara from my hubby sidekan...

That day after wedding tu tak sempat nak meround semua umah saudara mara.... tup..tup dah bz dengan pindah umah.... n keje....etc

So,sempene hari raya yg akan tiba ni..leh lar ambik peluang menziarah sambil berkenalan dengan diaorg :) ....

Huuuuuhhh...larat ker tak ekk?... nak round semua umah... maklumler side i pun family besar n his side pun same jugak...



Tak sabarnye nak raya ni... (Pose tak sampai 2 minggu lagi kan...hehehehehe)ahhhh...tak kira...

Hati still berbunga2....Alhamdullilah dpt beraya dengan si dia tahun ni :)

Tapi untuk next year tak confirm lagi..macam tak leh jer...dia dah start belayar kot....owww!!!may be can!!! i ikut naik kapal ler kan....hehehehehe....



So,untuk kawan2 kat luar tu mesti dah apply cuti jugak kan?ntah2 lagi panjang dari i..huhuhuhu... SAMALAH KITER BERCUTI RAYE LAH NANTI YE ;)



Ok lar..till then...daaaaaa......



* Kena sambung wat keje...kat ofis ni :)
keja kena siap cepat...kalau tak,kena stay,tak dpt ler nak balik 4.30 pm nanti :)
Zoooooommmm....nak wat keje...







1 comment:

~Pn.Ilah~ said...

wah beshnya dpt raya bersama en.Hubby...gunakan time bersama ngan sebaik mungkin k...sya tumpang gembira!!