First Times To Remember Forever...

You may feel jaded over the years and may have forgotten the defining moments in your life that has brought you this far....here is a jog down memory lane......

Friday, October 23, 2009

My Birthday..Part 1


Salam to all....

To readers yg sudi nak menjenguk blog ni..tq yer ;)
Yg rase tak seronok tu..bleh chow ;)...heheheheh

Emmm...lama tak bblog...tak de cite menarik lgpun...or malas nak update kot ;)
While waiting for my hubby balik dr talk bisnes dia tu..i sempatler menjenguk n upload picture yg tak seberapa ni...

Really simple n shuweeet celebration yg we all wat pd minggu lepas... heehehe on my birthday..
tak booked memana tempat Xclusive pun....makan2 tu buat kat umah my sister nye teratak indah tu jer ;)..
Anyhow..i dont care pun kat mane..but the important is... im really ..tersentuh..hahahaha
Ada org ingat lagikan..ye lar..umo dah lanjut..ooops umo dah banyak...so tak xpected ape2 pn...
Bersyukur dah pun bila dipanjangkan umur olehNya ;)

Soory for the sememey face..huhuhu baru balik keja ni..ingat nak mandi2 dulu baru kuar makan ngan adik i...tup..tup dah kena suprise!!!!hehehehe..

My hubby masa ni tak de...cam biasa ..dia still under course kat Terengganu...so gamaknyer memang dah terpikir..tak celebrate ape2 pun lah kan.....

Sehari lepas tu baru hubby balik n we all makan2 ckit ler.... dia belanja i makan asam pedas sedap!!!tq dear..luv u!

ok2..back to that story tu...yer...

EVerything goes smoothly....i dapat makan kek...makan juadah raya....cuma ianya akan lebih seronok kalau hubby ada :)

To all kawan2 adik i..thank you yer...love u all macam adik sendiri ;) (uishhh terharu jugak ni )
>>> Alog Znaira - Nice photo,kak dee kidnap eyh....
>>> Ekin - thanks for coming,wish u cepat2 naek pelamin...
>>>Neneq - Thank You dik...
>>>Yous & Fren - Walaupun u dtg lambat tp stock makan still cukup kan...owww tq coz bawakan Big Apple donuts tu..nyam..nyam..lazat sekali...
>>> Atun chome - TQ!!! Stay chome yer....suara laut dah memanggil tu..hohoho
>>> My Sister - Linda - Love u so much!!tq for all makan2..sodap spaghetti tu!!! likeeeeee.....

So macam mana adik2...aritu sapa yg terperanjat... i ker you all...hahahaha...kelakar ler you all ni..

For those yg wish thru sms..facebook..frenster or yg sms tu pun ..thank you yer...sorry kalau tak sempat reply..don't worry msg anda diterima yer ....(hehehehe mcm ramai jer peminat kan..hehehehhe)

Shuweeeet memories.....


Menu yg lazat ;)


Makan time :)



Thank You!!!



* Gd nite all...shuwet dreams...




1 comment:

linda nazmi said...

my pleasure..tu je yg mampu sy buat utk buat awk sentiasa tersenyum..love u tooo....